Wie ben ik ?

Mijn naam is Petra Meijer en samen met mijn partner heb ik een zoon. Ik heb de opleidingen MBO-Activiteitenbegeleiding, HBO-Sociaal Pedagogische Hulpverlening, HBO-Kindercoaching, HBO intervisie, supervisie, coaching en werkbegeleiding en NHBO assertiviteit en zelfvertrouwen gevolgd. Naast mijn opleidingen heb ik diverse werkervaringen opgedaan in zowel het binnen- als buitenland op het gebied van begeleiden, trainen en coachen. Ik heb bijscholing gevolgd op het gebied van autisme en epilepsie.

Gedurende mijn opleidingen en werkervaringen groeide mijn interesse voor selfempowerment. Zelf sturing geven aan hoe jij je leven wilt leiden. Je eigen koers kunnen varen en de vrijheid ervaren om zo te leven en te werken wat jou gelukkig maakt. Graag ga ik met de ander op zoek naar hartsdoelen, passie en talent, om zo het beste uit jezelf te halen.

"Zijn wie je bent, dat is geluk." 

Momenteel werk ik parttime als coördinerend activiteitenbegeleider in drie woongroepen voor mensen met een verstandelijke beperking. Ik geef yogalessen aan volwassenen bij Wijkvereniging De Maten, gymnastiekvereniging DOS en bij Stichting LemKa te Kampen.

Meer informatie over de yoga kunt u vinden op mijn website www.eywayoga.jouwweb.nl

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb